gyerekIllatosítsunk természetes alapanyagú mosóparfümmel!
A babák és kis gyermekek bőrét minden anyuka védeni szeretné, a legalapvetőbb, hogy a ruháikon ne legyenek vegyszermaradványok és bőrüket természetes kozmetikumokkal ápolják.
Szerencsére egyre többen vagyunk, akiknek fontos családunk és környezetünk egészsége.

Mosáshoz mi is mosódiót használunk, de a puhaság nem volt elég a családomnak, hiányolták a friss illatot. Sajnos a 100%-os illóolajok - bár természetesek és illatoztak is tőle a ruhák egészen addig, amíg kiszedtem őket a mosógépből - illatukat nem tartották meg száradás közben és után.

 

Ekkor jött a mosóparfüm!

Ez egy olyan találmány, mely természetes illatanyagokat tartalmaz emulzió formájában, amitől az illat tartós marad a ruhán. Hogy mennyire illatozzon a ruha, én szabályozom. 20-30 csepp elég az öblítő tartályába. Én azzal fokozom a hatást, hogy úgy állítom be a mosógép programját, hogy álljon meg az öblítő folyamatnál és hagyom a ruhákat egy kicsit az illatos öblítő vízben pihenni. Ezután rögtön kicentrifugázom, kihagyva az öblítő kiöblítésének lépését. Így nem csak frissek, illatosak lesznek ruháink, de még áramot is spórolunk.

Az a jó a mosóparfümben, hogy többféle felhasználási módja is van:

használjuk légfrissítésre vízzel keverve spricc flaskába téve,

portörlésnél pár cseppet teszek a mikro szálas kendőre,

felmosó vízbe is ezt csepegtetek a szódabikarbóna mellé,

porszívó porzsákjára is ilyet teszek, illatozik ilyenkor az egész lakás.

Jó, hogy rátaláltam, kiváltképp, hogy nyolc féle illatban is használhatom. Ha akarom, tavaszi fuvallat áramlik a lakásban, ha éppen másra vágyom, akkor vanília vagy zöld alma. Néha a gyerekek választják ki, milyen illatú legyen a tiszta ruhájuk.

Beszerezhető a Csillagkristály – Natúrbolt webáruházban, ahol megtalálható 10 ml-es minta kiszerelésben kipróbálásra és 100 ml-es változatban is.

www.csillagkristaly-naturbolt.hu Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!