Minden éjszaka 2 millió poratka veszi körbe gyermekét...



A szemmel láthatatlan poratka még a gyermekszobák kárpitjait sem kíméli, oda is beköltözik az ágyakba, szőnyegekbe és kárpitos bútorokba. Minden éjszaka 2-2,5 millió poratka veszi körbe gyermekét az éjszakai alvás során!
Gyermeke tüsszög? Folyik az orra? Könnyezik a szeme? Kapar a torka? – Ha ezek a tünetek akkor jelentkeznek, mikor gyermeke a lakásban tölti ideje nagy részét, és nem tudnak a hideg miatt elegendő ideig szellőztetni, akkor joggal gondolhat arra, hogy a gyerekszobában ténykedő poratkák okoznak kellemetlenséget csemetéjének. A tünetek fokozódása a közérzet és a teljesítmény romlásához vezethetnek, gyermeke fáradt és kialvatlan lesz, így a tanulmányi eredményben is negatív hatások jelentkezhetnek.

Ne engedje, hogy a poratkák elhatalmasodjanak a gyerekszobában! Megfelelő módszerekkel megakadályozhatja a poratka okozta allergia tüneteinek kialakulását! Vegye figyelembe az alábbi tanácsokat:

A BioBase Zero Allergy termék egy környezetstabilizáló permet, mely probiotikus baktériumtartalmánál fogva segít abban, hogy minden körülmények között jó baktériumokból képződjön biofilm a lakásban, mely segít a környezet egészséges állapotának fenntartásában.Amikor ráfújjuk az ágyakra, párnákra, kárpitozott felületekre egy egészséges mikrobiológiai környezet jön létre. A jó baktériumok a környezetből táplálkoznak, ezáltal elfogyasztják a poratka ürülékét is, amely a fő allergia kiváltó tényező.

A BioBase Zero Allergy úgy lett kifejlesztve, hogy a permet finoman leszálljon az ágyneműre,szőnyegre és ülőgarnitúrára, tehát használja takarékosan és ne képezzen nedves foltokat a kárpitokon! Alkalmazza az alábbiak szerint:- Jól rázza fel a sprayt használat előtt!- Lényeges, hogy a hajtógázt nem tartalmazó palackot függőlegesen tartsa!- Csak 2-3 másodpercig fújja a sprayt egy-egy terület kezeléséhez!A BioBase Zero Allergy nem csak a poratka okozta allergia tüneteinek enyhítésében, az allergén megszüntetésében játszik fontos szerepet, hanem segít elkerülni a baktériumos fertőzéseket, az azokból kialakuló megbetegedéseket. Mindezt mindössze egy kávé áráért teheti meg naponta!A BioBase Zero Allergy-t nyugodtan használhatja a kiságyakban, még a plüss állatokat is bepermetezheti! A probiotikumok nem bántanak semmilyen felületet, nem irritálnak,csendben végzik dolgukat, eltávolítják a szennyeződéseket, felveszik a környezetben lévőnedvességet és védő biofilm réteget képeznek gyermeke környezetében.

A probiotikumok nem csak a joghurtban lehetnek egészségesek! Forradalmian új tisztítószerek a BioBase Kft. forgalmazásában!

Egészségesebb környezetet biztosíthat gyermeke és családja számára a BioBase Zero Allergy és más BioBase probiotikus tisztítószer együttes, rendszeres alkalmazásával!További információ és vásárlás:Cím: 1033 Budapest, Hajógyári-sziget 131. Fsz. Fax: 06 1 244 8817 Telefon: 06 1 244 8818
Web: www.bio-base.eu E-mail: info@bio-base.eu Webshop: www.bio-base.eu/webshop

 

  • Gondoskodjon róla, hogy otthona, főleg a hálószobák rendszeresen ki legyenek szellőztetve!
  • Tartsa távol a háziállatokat a hálószobától, különösen magától az ágytól!
  • Rendszeresen mossa és gondosan szárítsa az ágyneműt!
  • Használjon a lakásban BioBase Zero Allergy terméket rendszeresen!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!