ujrahasznositott_korny_barat_jatekokAz alábbiakban olyan játékokat mutatunk be, amik amellett hogy készségfejlesztőek, környezetbarát alapanyagból készültek.
Geopuzzle – földrajzi kirakó

Nagy méretű, élénk színű, kiváló minőségű kirakó, ezért már 4 éves kortól ajánlható, ugyanakkor fejleszti a finom-motorikus mozgást, a kisiskolás korúak kognitív gondolkodását és problémamegoldó képességét. Tematikájánál fogva a világ országainak megismerését is nagyban megkönnyíti. Természetesen 100% újrahasznosított papírból készült, hogy ezzel is arra neveljük gyermekeinket, hogy védjék a földbolygót. Nagyon jó minőségű a papír, nem törékeny.

Két típus kapható:

Európa országai

41  x 48 cm kirakva (58 darabos)

Világ országai:

66 x32 cm kirakva (68 darabos)

Link:  www.zoldbazar.hu

 

Crafty Kids – bábkészítő szett

A Crafty Kids termék olyan kreatív szett, amiben minden kellék megtalálható ahhoz, hogy a gyermekek is elkészíthessék a saját bábjukat, felfedezve saját kézügyességüket és a kreativitás örömét. A Crafty Kids termékek dobozaiban minden megtalálható, ami az adott báb elkészítéséhez kell; ecset, ragasztó, festékek, madzagok, és természetesen részletes útmutató. A játék doboza, és a papír alapanyagok mind újrahasznosított anyagból vannak. Angliában az elmúlt évek során több díjat is nyert a játék. Kínálatunkban jelenleg 11 -féle szett vagyis 11 -féle báb van. (Bohóc, cica, hercegnő, majom, Mikulás, oroszlán, tigris, tündér, sárkány, zsiráf stb).

A doboz magassága: 21 cm a bábok mérete változó.

 

Link:  www.zoldbazar.hu

 

Öko gyurmák, egyéb rajzszerek

Az Oekonorm termékek a németországi teszteken mind nagyon jó vagy jó minősítést kaptak, ez a tanúsítvány szerepel a csomagoláson is. Mindezt azt jelenti, hogy a játékok kizárólag természetes, teljesen ártalmatlan anyagból készültek, szintetikus vegyületek nélkül. Így pl. a kiváló minőségű ujjfestékekkel a legkisebb gyermekek is élvezhetik a kreativitás örömét. A gyurmák nem száradnak ki olyan könnyen, a ceruzák pedig ökológiai gazdaságban, ellenőrzött körülmények közt nevelt fákból készültek.

 

Link 1:  www.zoldbazar.hu

Link 2:  www.zoldbazar.hu

 

A környezetbarát játékok védik a természetet, védik a gyermekeinket és használatuk közben azt is elmagyarázhatjuk már az 5-6 éveseknek is, hogy miért fontos az újrahasznosítás, hogyan működik a gyakorlatban és ezáltal hozzájárulunk környezettudatos nevelésükhöz. Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!